Monday, September 17, 2012

Selamat Sampai

Bila entri "Motivational Monday" ni di post, ia umpama warning alarm untuk aku jugak. Sebab aku set to publish every Monday.So konon-kononnya at least seminggu satu entri lah aku post.huahua..what a way to cheat. Dah nak sebulan tak update entri betul-betul.

Alhamdulillah..aku dah pun sampai Birmingham, United Kingdom pada 9 September lalu. Seminggu ni agak sibuk. Sibuk dengan macam-macam hal termasuklah jalan-jalan.huahua.



*best gak layan instagram eh..hihihi..*
ni kat Lincoln. Lebih kurang 2 jam naik train dari Birmingham.

Ok sebenarnya dah nak tidur cuma nak say hi aje kat korang.. ;) tahu..banyak benda nak cerita sebenarnya tapi update blog pakai hp pun boleh tahan menguji kesabaran gak la. So yeahh.. kena tunggu berapa 'Motivational Monday' baru kau nak update blog haa Sophieee???



Motivational Monday #8

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...